18 oktober 2024

Lerend netwerk ZoBio

In het project ZoBIO willen BioForum, ILVO en Flanders’ FOOD langetermijnsamenwerking realiseren tussen zorginstelling en lokale bioboeren voor het toeleveren van producten aan de keuken van de zorginstelling. Maar als zorginstelling de eerste stappen zetten in zo’n samenwerking vraagt voldoende overleg en de nodige kennis van elkaars werking. Met het project ZoBIO willen we je […] ...

10:00 - 15:30
Krijkelberg 1, 3360 Bierbeek
Meer lezen
29 oktober 2024

Bio & Veggie: een smakelijke combi!

Ben je als aankoper of chef-kok nog op zoek naar een geschikt vegetarisch aanbod voor jouw keuken? Wil je tijdens een speeddate kennis maken met het divers aanbod van verschillende biobedrijven? Schrijf je dan in voor deze netwerkdag op 29 oktober! ...

14:00 - 17:00
Eedverbondkaai 242, 9000 Gent
Meer lezen
20 november 2024

Slimme keukens: technologie en data voor de catering van morgen

VVG en NuHCaS nodigen u tijdens Horeca Expo van harte uit voor een inspirerend seminarie gericht naar grootkeukenchefs, verantwoordelijken voedingsdienst en facilitair medewerkers. Ontdek er hoe technologie en data uw werk kunnen vereenvoudigen en verbeteren! ...

09:00 - 11:30
Maaltekouter 1 9051 Gent
Meer lezen
26 november 2024

3de Studiedag Actueel Grootkeuken Management

Een middag gericht op leren en netwerken voor keukenchefs en hun hulpkoks, directie en diensthoofden, maar ook diëtisten van not for profit grootkeukens. Met 2 inhoudelijke bijdragen vanuit NuHCaS. ...

12:00 - 17:00
Hotel-restaurant Van Der Valk Nazareth Autostrade E-17 9810 Nazareth
Meer lezen
Geen evenementen gevonden!
Translate »