Slimme keukens: technologie en data voor de catering van morgen

VVG en NuHCaS nodigen u tijdens Horeca Expo op 20 november van harte uit voor een inspirerend seminarie gericht naar grootkeukenchefs, verantwoordelijken voedingsdienst en facilitair medewerkers. Ontdek er hoe technologie en data uw werk kunnen vereenvoudigen en verbeteren door o.a.:
  • Productieplanning met AI: Hoe kunstmatige intelligentie kan helpen efficiënter te plannen, afval te beperken en andere uitdagingen aan te pakken.
  • Kwaliteitsbewaking: Het optimaliseren van bereiding, warm houden, uitserveren om altijd topkwaliteit te garanderen.
  • Voedselverlies verminderen: Weten hoeveel eten er overblijft, overschotten beperken en uitkijken naar herbestemmingsmogelijkheden.
  • Gepaste voedingsinname: data gebruiken over effectieve voedingsinname versus de behoefte van de zorgbehoevende  om ondervoeding aan te pakken.
Leer hoe met slimme technologie en data het werk vereenvoudigd en geoptimaliseerd kan worden en dit tegelijk ook de tevredenheid van de klant doet toenemen. 
Programma
  • 9u00 | Onthaal en koffie
  • 9u30 | Aanvang studiedag 
  • 9u40 | Wat kan NuHCaS voor u betekenen? ~ Geert Dangreau, POM West-Vlaanderen.
  • 9u55 | Smart Meal Planning: efficiëntere productieplanning van kant-en-klare maaltijden met AI ~ dr. Liselot De Vlieger, Hogeschool VIVES.
  • 10u15 | Smaakvolle en voedzame maaltijden in catering: optimaliseer bereiding en warmhouden ~ An Callens, Hogeschool VIVES en dr. Karen Verstraete, ILVO.
  • 10u35 | Acties voor het beperken van voedselresten in de zorgcatering ~ Evy De Volder, Zorgband.
  • 10u55 | Slimme voedingsmonitoring in de zorg: persoonlijk en praktisch ~ Rani Roye, Flanders’ FOOD.
  • 11u15 | Vragenronde/panelgesprek

Deelname is gratis; schrijf in voor 6 november via onderstaande link.

Tags:
Translate »