Hoe kunnen de voedings- en gezondheidssector beter samenwerken voor een gezondere consument?

Deze uitdaging bracht tal van belanghebbenden, onderzoekers en beleidsmakers over de sectoren heen, samen op 23 november te Brugge. Dit, om het maatschappelijke probleem van voedingsgerelateerde aandoeningen aan te pakken, o.a. obesitas, diabetes type 2 en ondervoeding. Hier liggen mogelijkheden…

Lees meerHoe kunnen de voedings- en gezondheidssector beter samenwerken voor een gezondere consument?

Een boeiend debat tijdens het inspiratie-event “Samenwerken aan lekkere en evenwichtige voeding voor iedereen.”

Wist je dat er op vandaag procesbegeleiders bestaan die woonzorgcentra coachen in de strijd tegen ondervoeding? En wil jij ook leren uit vernieuwende cateringconcepten in andere ziekenhuizen of zorgcentra? Het NuHCaS partnerschap brengt sectoren samen om kennis uit te wisselen,…

Lees meerEen boeiend debat tijdens het inspiratie-event “Samenwerken aan lekkere en evenwichtige voeding voor iedereen.”

Terugblik NuHCaS Roadshows

NuHCaS zet samenwerking hoog in het vaandel. Daarom organiseerden we op 19, 20 en 21 juni thematische roadshows waarbij drie actuele voedingsgerelateerde onderwerpen onder de loep werden genomen: Hoe kunnen mensen met kauw- en slikproblemen vlotter toegang krijgen tot aangepaste voeding? Wat helpt oncopatiënten om…

Lees meerTerugblik NuHCaS Roadshows

Smart Meal Planning

Oproep deelname begeleidingsgroep Bent u actief in de maaltijdbereiding? Wenst u uw productieplanning te optimaliseren om zo verliesstromen tegen te gaan? Dan zal dit ongetwijfeld uw aandacht trekken! In het Tetra project ‘Smart Meal Planning’ gaan we na hoe artificiële…

Lees meerSmart Meal Planning